Veelgestelde vragen

Een aantal belangrijke vragen hebben we hier beantwoord. Als je een andere vraag of opmerking dan ontvangen wij die graag. Gebruik hiervoor ons contactformulier.
Wat zijn de kosten? Moet ik iets betalen?
Als hulp maak je nooit kosten bij het gebruik van dit systeem. Zonder ooit te hoeven betalen maak jij onbeperkt gebruik van alle moghelijkheden. Als klant betaal je ook niets totdat je een hulp gevonden hebt om mee te praten. Dus je kan eerst kijken of het de moeite waard is. En als je wilt praten betaal je een malig een bedrag om te kunnen chatten met alle hulpen voor jouw adres. Daarnaast krijg je gratis bericht als er nieuwe hulpen zijn voor jou zolang jij jouw operoep open hebt staan. Het tatief is gelijk aan het gemiddelde uurtarief van de hulpen uit jouw buurt. We hebben, in tegenstelling tot alle overige leveranciers, geen terugkerende kosten en incasso's.
Waarom moet ik een account maken en hoe sluit ik die weer?
Met de gratis inlogomgeving kunnen we veiliger zijn voor alle gebruikers. Ook is het dan mogelijk om klanten en hulpen te benaderen als er nieuwe kandidaten zijn en om chatberichten te kunnen blijven inzien in jouw omgeving. Jouw gegevens worden nergens anders voor gebruikt en je kan altijd zelf jouw oproep aanpassen, pauzeren of jouw hele account verwijderen. Alleen jij kan jouw account aanpassen of verwijderen. Dit doe je door in te loggen en in het menu te kiezen voor jouw advertentie. Daar zie je de optie om het aan te passen, te pauzeren en te verwijderen.